Reflekterende duk utviklet for å beskytte bygninger, natur eller gjenstander i nærheten av en brann

Den reflekterende duken beskytter effektivt mot 96% av strålevarme, som omdannes til konveksjonsvarme og forsvinner opp.

Testeksempel

Brannvesenet målte 520ºC foran på duken og 20ºC bak på duken under en husbrann hvor duken stod 3 meter fra det brennende huset. Det er 500ºC forskjell på en millimeter, det. Duken tåler ekstrem varme, og den tåler det over tid. Vi satt en trepall ved siden av duken, og denne tok fyr fra strålevarmen etter kort tid, mens duken med sin treramme stod like upåvirket under hele brannen.

Duken tåler imidlertid ikke direkte flammer. Om bygningene står så tett at direkte flammer kan treffe duken, bør man bruke InfernoBlock™ flammeduk i tillegg. Disse to dukene sammen er en utrolig effektiv løsning mot spredningsbrann, men vanligvis holder det å bare bruke den reflekterende duken.

Rask og enkel å henge opp.
Ressursbesparende løsning, da mannskap slipper å spyle for nedkjøling.
Svært miljøvennlig, hverken vann eller skum trengs, og duken kan brukes mange ganger.

Perfekt til bruk for brannvesenet, og å ha tilgjengelig i verneverdige områder, i tett trehusbebyggelse, på campingplasser, i båthavner o.l.

Hvordan beskytte trehusbebyggelse mot brann

Bridgehill Heatblock

Denne videoen viser hvordan man forsterker beredskapen mot brann i sårbar trehusbebyggelse.

I en reel brannsituasjon stifter eller spikrer man kjapt opp den reflekterende brannduken på trehusbebyggelsen som skal beskyttes.

Brannduken beskytter effektivt mot 96% av strålevarmen og man slipper konsekvensene av å bruke vann eller skum.

Flammeblokkerende duk som stopper alle glør og flammer, og reduserer varmen med opptil 60%.

Henges enkelt og kjapt opp (f.eks. med spiker) direkte på det brennende objektet.

Testeksempel

Duken ble hengt direkte på brennende bygning. Flammer eller glør kom ikke forbi, og gjorde at veggen bak på det brennende objektet også holdt mye lengre. Det eneste som var igjen etter husbrannen, var grunnmuren, pipene og InfernoBlock™.

I kombinasjon med HeatBlock™ reflekterende duk er dette markedets sikreste mobile løsning mot spredningsbrann. Vi anbefaler å bruke HeatBlock™ i tillegg på objektet som skal beskyttes for å unngå antenning fra strålevarme.

Perfekt løsning i områder hvor bygninger står så tett at flammer kan få direkte kontakt med nærliggende bygninger.

Bli den første til å motta de nyeste Bridgehill-nyhetene, -arrangementene og produktoppdateringene.