Den enkleste og eneste effektive løsningen for å kontrollere brann i truck

Av alle kjøretøy er truck det kjøretøyet som gir størst konsekvenser ved brann. Kjørende i enorme varehus/lager står store verdier på spill. Brannen er under kontroll i samme sekund som Bridgehill-duken er trukket over trucken. Ved brann i mindre trucker trekkes duken over hele trucken. Ved større brann i større trucker, trekkes duken over hytta og ned mellom mast og hytte.

For steder med smale korridorer, har vi utviklet en metode som gjør at du kan trekke duken over trucken uten å gå nærmere enn fire meter fra trucken. En kasteline er festet til duken. Denne kastes over og trekkes raskt inn fra andre siden, helt til duken dekker trucken.
Den eneste løsningen i verden som effektivt isolerer brann i elektriske trucker.

Brann i elektriske trucker byr på utfordringer av to årsaker

1. Av sikkerhetsårsaker er trucken programmert til å låse hjulene ved brann og lar seg ikke flytte.
2. Litiumbatterier lar seg ikke slukke på vanlig måte og må isoleres.

Når man ikke får flyttet trucken for å isolere den, er vår metode den eneste måten å håndtere et slikt branntilløp på. Våre duker er derfor ett naturlig førstevalg når et «first responder kit» skal settes sammen.

Produktinformasjon

Ved riktig bruk av duk, isoleres røyk, gass og varme på få sekunder. Tilførsel av oksygen stoppes, og videre spredning er forhindret.
Duken kan også brukes til brannslukning på flere områder som for eksempel industrimaskiner, innstallasjoner, søppelkontainere, motorsykler, småbåter o.l.

Fra januar 2018 kommer Bridgehill med verdens første løsning som også slukker brann i litiumbatterier på alle kjøretøy. Denne er ment for profesjonelle, og trenger kun kort innføring i bruk.

Produktfakta

– Vekt: 450 gram/m2
– Kan leveres i smartbag for feste til truck eller hengende i knagg på vegg.
– Den eneste løsningen i verden som isolerer brann i elektriske kjøretøy.

Bli den første til å motta de nyeste Bridgehill-nyhetene, -arrangementene og produktoppdateringene.